|
![]() |
|
|||||||
| Kayıt | GAZETELER | Tüm Albümler | Gallery | TV Rating | Gazete Tiraj | Güncel Albümler | En Güzel Kim? | Üye Listesi | ANASAYFA | Konuları Okundu İşaretle |
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: Balyoz darbe planı iddialarını, gözaltıları ve tutuklamaları nasıl değerlendiriyorsunuz? | |||
| Operasyonları Destekliyorum |
|
7 | 53.85% |
| Operasyonları Desteklemiyorum |
|
4 | 30.77% |
| Fikrim Yok |
|
2 | 15.38% |
| Oylayanlar: 13. Bu ankette oy kullanamazsınız | |||
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
![]() ![]()
Ruh Halim:
|
Balyoz darbe planı iddialarını, gözaltıları ve tutuklamaları nasıl değerlendiriyorsunuz?
Balyoz darbe planı iddialarını, gözaltıları ve tutuklamaları nasıl değerlendiriyorsunuz?
Beni Güzel Hatırla !!! Bunlar Son SatırLar.... Farzet ki,Bir Rüzgardim,Esip Geçtim Hayatından Ya da Bir Yagmur Sel oldum sokagında Sonra Toprak Çekti Suyu... Kaybolup Gittim.... Belki de bir Ruya idim Senin için UYANDIN VE BEN BITTIM......... ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() ![]() |
Bence iyi oldu artik ulkemizde her kuvvet yerinde durmali ve diyer kuvetlere karismamali hele hele milletin sectigi ve guvendigi bir partiye karsi saygili olmalidir! Eyer bazilarina bu zor gelirsa istifasini versin. Cumku hukumete yapilacak butun saldiri ve kotu planlar butun ulkeye karsi yapilmis sayilir. Buda hainliktir, onun icin bunu dusunen kisiler derhal cezalandirilmalidir.
Artik ulkemizde darbe fantazileri veya hayalleri yapilamaz! Vede bosubosuna gurultu cikaran diyer partileride bu arastirmaya destek vermesini istiyorum, zaten destek vermeyen partin derdi oy toplama derdidirki buda alcakliktir bence. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() ![]()
Ruh Halim:
|
[B]Her sey Türkiye icin...Sonsuz destek Ak partiye...
[/B |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() ![]()
Ruh Halim:
|
memleket nereye gidiyor anlamis degilim sonumuz hayirli olur insallah
|
|
|
#5 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
kimin eli kimin cebinde kim hakli kim haksiz belli degil.
|
|
![]() |
| Lesezeichen |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
Sitemizde Gazete Manşetleri ni Ücretsiz Okuyabilir ve Video Haber leri izleyebilirsiniz. 2010 Öğretmen Atamaları | Memur Alımı | Emekli Maaş Zam | 2010 Key Ödemeleri | 2010 Kpss Sonuçları | 2010 Asgari Ucret Zammi | çelik konut haberlerini sitemizden takip edebilirsiniz.